Ποιοί είμαστε

Η Εταιρία skoubri ιδρύθηκε στα Άνω λιόσια τον Μάιο του 2006

Από την ίδρυση της έως σήμερα, η εταιρία Skoubri λειτουργεί και αναπτύσσεται με βασικό της στόχο την προμήθεια αλιευτικού υλικού, την συντήρηση των εξοπλισμών σας και την παροχή ζωντανών δολωμάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Η υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού στον τομέα της αλιείας, οι εκτεταμένες επενδύσεις της σε νέες μεθόδους ψαρέματος και τεχνικές, η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, οι συνεργασίες της με όλους τους εγχώριους προμηθευτές ή αξιοπιστία της στην ελληνική αγορά, είναι μεταξύ των κυριοτέρων παραγόντων, που συνέβαλαν στο να αποσπάσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και να καθιερωθεί στην Ελλάδα.
H πολιτική του http://skoubri.gr είναι να στέκεται κοντά στον πελάτη και να τον υποστηρίζει σε οποιοδήποτε ψαρευτικό του βήμα, παρέχοντας σε αυτόν πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση.

Το όραμά μας:

Να κάνουμε γνωστή την θέση μας ως ένα από τα πιο ποιοτικά και οικονομικά καταστήματα ειδών αλιείας που σέβεται όλη την γκάμα των πελατών του.

Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς τους τρόπους που διαχειριζόμαστε την κοινωνική επιρροή μας, με ταυτόχρονη ανάπτυξη και ενδυνάμωση της εταιρείας μας.

Σκοπός μας:

Είναι η επιθυμία μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ένα μοναδικό και αποτελεσματικό τρόπο.
Η μακροπρόθεσμη επιτυχία μας, απαιτεί την απόλυτη δέσμευσή μας για υψηλά επίπεδα απόδοσης και παραγωγικότητας, για αποδεκτή συνεργασία υιοθετώντας νέες ιδέες.
Επίσης, για την επιτυχία πιστεύουμε ότι χρειάζεται φιλική συμπεριφορά υψηλού επιπέδου προς όλους τους πελάτες μας καθώς και το περιβάλλον το οποίο επηρεάζουμε.

Για οποιαδήποτε βοήθεια σε όποια τεχνική ψαρέματος ασχολείστε, το κατάστημα skoubri θα σταθεί δίπλα σας με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας .